Отлагането на Брекзит е почти неизбежно. Това смята бившият премиер

...
Отлагането на Брекзит е почти неизбежно. Това смята бившият премиер
Коментари Харесай

Тони Блеър: Отлагането на Брекзит е почти неизбежно

Отлагането на Брекзит е " съвсем неизбежно ". Това счита някогашният министър председател на Англия Тони Блеър.

 Тереза Мей оцеля при вота на съмнение Обновена
Тереза Мей оцеля при вота на съмнение

Вотът беше отритнат с 325 против 306 гласа…

Ако в този момент бях в държавното управление, към този момент щях да повеждам диалози за изискванията за отсрочване. Бих споделил, че се нуждаем от в допълнение време, с цел да изясним Народното събрание какво желае, означи той пред Би Би Си.

Extending the #Brexit deadline is "inevitable " says Tony Blair: "If I was the government now, I would already be having discussions with Europe about the terms of an extension " #r4today https://t.co/55w4Ws2GFr pic.twitter.com/lxWzAYZr4x
— BBC Radio 4 Today (@BBCr4today) January 17, 2019

Но Блеър прикани Европейски Съюз да направи промени. Според него през последните 30 месеца европейската политика е в неразбория поради проблеми , които доведоха до Брекзит, в това число страха към имиграцията и пренебрегването на хората.

" В разумен свят Европа би се замислила още веднъж върху главните въпроси, които доведоха до Брекзит и провокират тези политически спазми в Европа ", акцентира Блеър.

Бившият водач на Лейбъристката партия разкритикува премиера Тереза Мей поради това, че не отстъпва във връзка с наложените от нея граници, само че в това време той акцентира, че водачът на лейбъристите Джереми Корбин би трябвало да договаря с Мей. Той прикани министър-председателя да се трансформира в " съдия " при разглеждането на предлаганите от депутатите разновидности за Брекзит.

 Звучен пестник! Отхвърлиха договорката на Тереза Мей за Брекзит Обновена
Звучен пестник! Отхвърлиха договорката на Тереза Мей за Брекзит

Интригата към развода с Брюксел се заплита

Лейбъристът още веднъж повтори, че най-хубавият вид е втори референдум , тъй като " корав " Брекзит ще е доста " мъчителен " за стопанската система, а " мек " Брекзит ще е " неправилен ", защото ще докара до пренасочване на власт към Европейски Съюз, а Лондон няма да има въздействие.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР