Откупната клауза на нападателя на Интер Лаутаро Мартинес от 111

...
Откупната клауза на нападателя на Интер Лаутаро Мартинес от 111
Коментари Харесай

Откупната клауза на Лаутаро изтича тази нощ

Откупната уговорка на нападателя на Интер Лаутаро Мартинес от 111 млн. евро изтича тази нощ, като тя няма да бъде задействана от Барселона, които се интересуват от играча.

Според “Спорт” каталунците не са възнамерявали да насочат оферта в последния миг. Въпреки че цената на аржентинеца по този начин може да нарасне, на “Камп Ноу” са уверени, че ще съумеят да се схванат с “нерадзурите” преди края на сезона в Серия “А” на 2 август. Клубът към този момент е постигнал цялостна сделка с Лаутаро за персоналните му условия, като той или ще остане в сегашния си тим, или ще премине единствено в Барселона.
Beppe Marotta (Inter CEO) “Inter don’t want to sell a 23-year-old guy like Lautaro, but this is a time when rumors are flying about. We saw Lautaro the great player in the first half of the season, which caught the attention of big clubs. He must find peace of mind.” [sky]
— FCBarcelonaFl #StayHome (@FCBarcelonaFl) July 6, 2020 Междувременно, шефът на Интер Бепе Марота разяснява моментната форма на футболиста и въздействието на трансферните клюки върху него. “Интер не желае да продава най-важните си играчи, като приказваме за 23-годишен футболист, който може би се намира в чудноват интервал от своята кариера. Това, че е непрекъснато има клюки за него, може да му е повлияло. Хареса ни отличния Лаутаро през първата част на сезона. Сега той би трябвало да си възвърне спокойствието, което ще го води до още повече личностни задоволения и ще му разреши да прави принос към този клуб, както беше през първата половина на сезона”, съобщи Марота пред “Скай Спорт Италия”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР