Откупната клауза на Иван Бандаловски в Берое е спряла ЦСКА-София

...
Откупната клауза на Иван Бандаловски в Берое е спряла ЦСКА-София
Коментари Харесай

Сериозна сума спряла Бандаловски за Армията

Откупната уговорка на Иван Бандаловски в Берое е спряла ЦСКА-София от привличането му през тази зима. " Армейците " са проявявали интерес към бранителя, като са провели и проучвателни диалози. В контракта му със заралии обаче е заложена избрана сума в размер на малко над 100 000 евро, която би трябвало да бъде платена за привличането му. ЦСКА-София е желал да вземе Бандаловски още в този момент, а не да чака до лятото, когато контрактът му изтича. Клаузата обаче е отказала " алените " от желанията им.

Бившият капитан на ЦСКА е бил измежду разновидностите за заместител на Станислав Манолев. Той беше освободен от новия треньор Любослав Пенев. Вратата беше посочена и на още един десен бек - Борис Секулич, който също не е бил мечтан от Ел Голеадор.

Заради усложнената обстановка в отбрана " армейците " привикаха 19-годишния Иван Турицов от Литекс, където беше преотстъпен. Младокът, който организира зимна подготовка с ловчанлии, към този момент направи дебют за ЦСКА-София в мача против Ботев (Враца).

" Армейците " готвят оферта за 17-годишната звезда на Черно море Мартин Минчев, а демонстрират интерес и към централния бранител на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров.

" Тема Спорт "
Първа лига 23 кръг, неделя 24 февруари  Левски 13:00предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР