Откровения и челни сблъсъци ще бележат новите епизоди на Откраднат

...
Откровения и челни сблъсъци ще бележат новите епизоди на Откраднат
Коментари Харесай

Откровения и челни сблъсъци в „Откраднат живот“

Откровения и челни конфликти ще бележат новите епизоди на „ Откраднат живот: Чуждо тяло “ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA . Доцент Банков ще разкрие връзките на доктор Добрева и доктор Тасев, които ще провокират нови рокади в незабавното поделение. Наталия ще се завърне с непредвидена за Калин вест, която ще предизвика завеждащия доктор да взаимното им бъдеще. Дълбоките подозрения ще бъдат и мотив да потърси опора в връзките си с Янко, отговаряйки си и на различен въпрос – може ли да сътвори същинска връзка с биологичния си татко. Семеен празник ще въвлече доцент Мазов и доктор Хинова в диалог с околните им по деликатната тематика за разрастването на семейстото им. Виолета ще би трябвало да се оправи с първите промени, наложени от новия шеф, а съобразителният й дух още веднъж ще се активизира.

За връзките сред героите на най-успешния български медицински сериал и страстите на актьорите описа и чаровната актриса Дария Симеонова пред Лора Крумова в " Събуди се " . “Откраднат живот ” ме направи разпознаваема за хората “, показа Дария, допълвайки че театърът е изиграл основна роля в професионалното й развиване, само че точно с присъединяване си в хитовата продукция е придобила известност пред необятната аудитория. „ Страшно доста съм се възхищавала на Мария Каварджикова. Първото нещо, което ме впечатли е мощта, която има на сцена, и по едно и също време с това има някаква лекост. Не виждаш напрежението, което ѝ коства, а виждаш този мащаб, осъществяването ѝ е поднесено с финес и доброта. Тя е необикновено откровена във всичко, което прави “, описа актрисата, която влиза в обувките на чаровната Наталия, PR на МБАЛ „ Св. Кирил “.

Не пропускайте „ Откраднат живот: Чуждо тяло “ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на “Откраднат живот ” и на формалната страница на сериала във Фейсбук , а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY .       
  По тематиката Сериалът „ Откраднат живот “ с величествен старт по NOVA Първи конфликти с новия шеф в „ Откраднат живот “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР