Откривайки от Париж международната дарителска видеоконференция за Ливан, френският президент

...
Откривайки от Париж международната дарителска видеоконференция за Ливан, френският президент
Коментари Харесай

Макрон: Ливан ни призовава да действаме бързо и ефикасно

Откривайки от Париж интернационалната дарителска видеоконференция за Ливан, френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на прикани за бързи и ефикасни дейности, тъй че помощта да стигне най-пряко до ливанското население, съобщи Франс прес.

Пет дни след опустошителната детонация в Бейрут Макрон прикани също ливанските управляващи да работят, с цел да отговорят на упованията и желанията, които ливанците законно показват и в този миг по улиците на Бейрут.
Длъжни сме всички дружно да създадем всичко допустимо, с цел да не вземат връх нито насилието, нито хаосът, съобщи той.

"Залогът е бъдещето на Ливан ",заяви френският президент, откривайки видеоконферентната донорска среща за Ливан, съобщи Ройтерс. Макрон сподели, че предлагането за подкрепяне включва поддръжка за независимо, безапелационно и без значение следствие на детонацията на бейрутското пристанище на 4 август, при която починаха минимум 158 души.

И преди тази покруса ливанската стопанска система към този момент Беше в тежка рецесия и се опитваше да се възвърне от рецесията с ковид. А в този момент доста държавни управления се тормозят да дават на доверие пари на едно държавно управление, считано от личния си народ за мощно корумпирано, отбелязва Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР