Откривателят на нападателя на Интер Лаутаро Мартинес - Фабио Радаели,

...
Откривателят на нападателя на Интер Лаутаро Мартинес - Фабио Радаели,
Коментари Харесай

Откривателят на Лаутаро: Той може да бъде голяма деветка за Меси

Откривателят на нападателя на Интер Лаутаро Мартинес - Фабио Радаели, разяснява дали аржентинецът би могъл да бъде подобаващ сътрудник за сънародника си Лионел Меси в Барселона.

" Разбира се, че да. Лаутаро може да бъде огромна " деветка " за Меси. Неговите характерности пасват съвършено на играта на Лео. Например, в наказателното поле той прилича Луис Суарес във връзка с опортюнизма и метода, по който бележи след пасове. Логично е, че Меси го приветства в националния тим. Вижте, че Лаутаро е на 23 години (на 22 в действителност - б.р.), а към този момент е играл за два гранда като Расинг и Интер. Сега пък се приказва за Барселона, Реал Мадрид и Манчестър Сити, а преди този момент и за Борусия (Дортмунд). Лаутаро е животно, а Меси знае по какъв начин да избира. Той е комбинация от Хуан Еснайдер и Диего Милито.

Radaelli asegura que “Lautaro es el ‘9’ ideal para Messi”: https://t.co/62gCC2zZnk pic.twitter.com/nXvZ6C9wc4
— Fútbol Mundial (@Orgullosofutbol) April 3, 2020
Барселона е съвършен тим за Лаутаро поради стила си на игра, а и тъй като там е Меси. Също по този начин обаче той би могъл да пасне в който и да е отбор във всяко едно състезание. Това момче няма граници. В наличието сме на една от най-хубавите " деветки " в света. Може да играе в състав, който нападна от самото начало, както и в подобен, който разчита на контраатаки. Адаптира се към всичко. Той пристигна в джунглата на Буенос Айрес, в един гранд - Расинг Клуб, и мислехме, че ще се нуждае от пригаждане, само че бързо потвърди своята значимост, ставайки голмайстор на тима и в двете си години там. Вкараха го в първия състав на Расинг и още от началото това не му тежеше. Отиде в италианския Интер и сатан същото. Като нищо измести Мауро Икарди, който беше капитан и голмайстор, а в този момент никой не желае той да се върне в отбора. Викнаха го в селекцията и там се бори като еднакъв с еднакъв със Серхио Агуеро, който е феномен ", съобщи Радаели пред " Мундо Депортиво ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР