Откривателят на ХИВ вируса. Ученият, предоставил безспорни доказателства за невинността

...
Откривателят на ХИВ вируса. Ученият, предоставил безспорни доказателства за невинността
Коментари Харесай

Откривателят на ХИВ вируса Люк Монтание в специално интервю за БНТ

Откривателят на ХИВ вируса. Ученият, дал безспорни доказателства за невинността на българските медици в Либия. Изследовател и почетен участник в конференцията " Физика, химия и биология на водата ", която се открива през днешния ден в София. Това е Люк Монтание, който даде особено изявление за Българска национална телевизия часове преди началото на събитието.

С огромния академик беседва Милен Атанасов.

Г-н Монтание, вие идвате към този момент няколко пъти в нашата страна. Какви са вашите най-силни мемоари и усещания?
проф. Люк Монтание: Вие сте страна, в която се приказва за просвета. Затова и още веднъж съм тук - за конференцията, отдадена на най-новите достижения, свързани с проучването на водата.
С какви проучвания се занимавате в последно време?
проф. Люк Монтание: Опитвам се да повеждам битка с хроничните заболявания. В тях наподобява има форми на водата, които се повтарят и които носят информацията на микробите и вирусите. Тези форми са устойчиви на антибиотици и антителата на имунитета. Те се състоят главно от вода. И това е огромната тайнственост. Важните разисквания и при тази конференция са ориентирани към генетичната информация, която водата има способността да резервира. Това е огромната загадка. Моят принос е обвързван с представянето на детайли от заболяванията и проучвания на заболели хора, при които наличието на тези форми се следи в кръвта. Те се движат непрекъснато дружно с нея в човешкото тяло, до момента в който не бъде открит метод да се отървем от тях, да се борим с тях, да ги унищожим и да достигнем до дефинитивно излекуване и ефикасно лекуване на аутизма, да вземем за пример.
Възможно ли е водата да се окаже решението на тези проблеми в търсене на подобаващото лекуване?
проф. Люк Монтание: Вижте, тези форми на микробите и вариантите са естествени. Разбира се, има лаборатории, които се стараят да ги имитират и да основават форми, които не вредят на организма, а в противен случай - имат лечебно деяние. И формите на хомеопатия, към които прибягваме, са близки до тази реплика.


Кои са най-засегнатите континенти при актуалните епидемии?
проф. Люк Монтание: Всички хора са наранени. Това е значимото. Светът е глобализиран. Производството на храна и храненето са превърнати в промишленост съвсем на всички места. Ето за какво епидемиите се популяризират на всички места, защото аргументите за тях към този момент са идентични на всички места. Това са световното стопляне, несъразмерната приложимост на пестициди, на инсектициди, на хербициди. Те трансформират това, с което се хранят животните. А ние се храним с тези животни, поели новите фуражи, модифицирани от хербициди и инсектициди.Ние сме изправени пред доста сложен интервал. Разбира се, софтуерното развиване е налице. По света живеят над 7 милиарда души. Но ситуацията е рисково нежно. Ако не се оправим с климатичните промени и с хербицидите, ние просто ще се отровим и ще изчезнем.
Това е посланието към държавните управления. А какво би трябвало да направи всеки от нас, с цел да си помогне?
проф. Люк Монтание: Яжте повече био храни. Човек може да отдели малко повече средства, само че да направи верния избор. Интересувайте се от наличието на храните. Глифосфатът би трябвало да бъде неразрешен. Забранен на всички места. Човек би трябвало да се интересува от това, с което се храни. Здравето е най-важното. Здравето би трябвало да вземе връх над стопанската система.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР