Откриват мини-голф игрище в Стамболийски на 19.06.2023 г., затова съобщи

...
Откриват мини-голф игрище в Стамболийски на 19.06.2023 г., затова съобщи
Коментари Харесай

Откриват безплатно мини-голф игрище в Стамболийски

Откриват мини-голф игрище в Стамболийски на 19.06.2023 година, по тази причина заяви кметът Георги Мараджиев. За да покаже, че атракцията не е единствено за деца, Мараджиев дружно с двамата заместник-кмета Теодора Денева и Любомир Марков, направиха проява и изпробваха игрището. Съоръжението ще се намира директно до екопарка в центъра на града и ще е изцяло гратис.

Новата облага ще е неповторима по рода си за цяла България. Макетите, които са ситуирани на терена са разнообразни типове, надлежно тигрова глава, която е със светещи очи и с размери: ширина – 4 м. височина – 4 м., костенурка с височина 2 м. и крокодил с дължина – 8 м. и 2 м.-височина, гъби, пънчета и други фигури. Освен тях е построена площадка за отдих и са инсталирани пейки.

,,Скъпи другари, прекрасен уикенд на всички и да си призная, от време на време като виждам направеното през годините стартирам да имам вяра в чудеса! А какво ли ще е след още един мандат? Аз знам, само че тази приказка занапред ще се споделя! “ написа в профила си Мараджиев.



Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР