Откриват днес зимния сезон в Боровец и Пампорово. Днес лифт

...
Откриват днес зимния сезон в Боровец и Пампорово. Днес лифт
Коментари Харесай

Колко ще струват ски картите тази зима

Откриват през днешния ден зимния сезон в Боровец и Пампорово. Днес въжен превоз картите ще са на промоционални цени.

В Пампорово дневната въжен превоз карта през днешния ден ще коства 5 лв.. Сезонът в Пампорово стартира с стартирането на нов съвременен шестседалков въжен превоз.
С отварянето на ски зоните започва опцията за прилагане на ски карти " Select ", които се задействат при първото прекосяване през който и да е от турникетите в ски зоната през сезона. Лифт картите без закрепена дата могат да бъдат закупени или презаредени единствено през уеб магазина на www.pamporovo.me, а приемането им става през pick-up устройствата, картоматите или на касите в курорта.
 
От на следващия ден влизат в действие постоянните цени на ски услугите за новия зимен сезон 2023/2024, като цената на дневна въжен превоз карта е 90 лв. за възрастен, 72 лв. за младежи до 17 години и 54 лв. за дете до 11 години.

Почивките за Нова година – по-скъпи тази зима

Работи се интензивно и по подготовката на ски зона Мечи чал, която ще отвори на 22 декември. Цената на дневната въжен превоз карта за ски зона Мечи чал ще бъде 65 лв. за възрастен, 52 лв. за юноша и 39 лв. за дете до 11 години. Всички закупили въжен превоз карта за ски зона Пампорово ще могат да употребяват като бонус ски зоната на Чепеларе, когато е отворена, както и ски бусовете сред двете зони заран и следобяд.
 
 istock istock
На уеб страницата на курорта могат да бъдат закупени както самостоятелни ски карти, по този начин и пакети с включена карта и съоръжение на преференциална цена от 110 лв. за възрастен, 92 лв. за юноша (12-17,99 години) и 66 лв. за дете (7-11,99 години). Лифт картите могат да бъдат получени непосредствено през pick-up устройствата, картоматите и на касите, а оборудването във всеки един от дрешниците на " Пампорово " АД в курорта.
Стартът в Боровец също ще бъде на 15 декември. По мотив старта на сезона, на 15 и 16 декември целодневните въжен превоз карти за деца до 13 години ще са единствено 1 лев. Най-малките посетители до 7 години, както постоянно употребяват оборудванията изцяло гратис.

Цената на дневната въжен превоз карта в Боровец ще бъде 90 лв., младежи до 22 година и хора над 65 година ще заплащат по 70 лева, а за деца сред 7 и 13 година картата коства 55 лв.. Сезонната карта с включено нощно каране е на цена от 1700 лева, деца и младежи до 22 година ще заплащат по 1200 лева, а пенсионери над 75 година - 100 лева, оповестява БГНЕС.
А в Банско началото на туристическия сезон ще е в събота. За откриването идва най-успешната дама в историята на италианските ски Дебора Компаньони. Трикратната олимпийска шампионка в алпийските ски идва по покана на концесионера на ски зоната Юлен, като по този начин се съблюдава 20-годишната традиция легенда в ските да гостува в най-хубавия ни ски курорт за откриването на сезона.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР