Откриваме сезона с прекрасно подготвени писти, но се очертава нестабилно

...
Откриваме сезона с прекрасно подготвени писти, но се очертава нестабилно
Коментари Харесай

Мариян Беляков: Ще предложим много по-голямо разнообразие на гостите си в Пампорово

Откриваме сезона с прелестно готови писти, само че се обрисува несигурно време в идващите дни, с доста високи температури. Съветвам  всички да наблюдават деликатно уеб страницата на Пампорово, с цел да са наясно с изискванията за каране на ски. През идващите седмици се надяваме времето да е по-благоприятно, с цел да запазим равнището и да го надградим, съобщи пред публицисти изпълнителният шеф на „ Пампорово “ АД Мариян Беляков.
Новостите в курорта са няколко - разнообразни типове въжен превоз карти, богат културен календар, нов конгресен център, напълно нов СПА-център с повърхност от 2000 квадрата, на три равнища.

„ Всяка събота ще има концерт, зрелище, спектакъл. Това е нещо ново, с което желаеме да изненадаме всеки посетител в курорта. СПА-центърът ни в хотел „ Перелик “ е напълно ново потомство, извънредно съвременен и огромен, с доста нови услуги. В композиция с конгресния блок, с новостите като пакети и ски услуги считаме, че тази година ще предложим доста по-голямо многообразие от артикули и метод на развлечение “, акцентира Беляков.
По думите му посещаемостта в комплекса е много висока, а и растежът на ранните записвания е осезателен.

„ Сезонът върви доста добре, само че водещо в един ски-курорт са ски-условията. Лятото беше доста мощно с 30-те нови продукта, които успяхме да интегрираме. Успяхме да приключим с построяването на чисто новия конгресен блок, през който към този момент минаха едни от най-големите компании в България. Всичко това в композиция дава предпоставки Пампорово да се трансформира в един в действителност целогодишен курортен център “, добави изпълнителният шеф.
Пазарите са главно български и балкански. Констатацията на база предварителни записвания е, че има лек растеж във всеки от тях. Традиционно мощни са ирландският и английският пазар, който резервира едни и същи равнища много години.
На откриването на ски сезона през днешния ден лифтовете са безвъзмездни. От на следващия ден до идващия петък цената на въжен превоз картата ще е 43 лв..   
„ Причината, заради която започваме непретенциозно, е, че не сме сигурни във времето през идващите няколко дни, обрисува се несигурно и не желаеме да сътворяваме непотребни упования у хората “, посочи Мариян Беляков. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР