"Откриваме най-високотехнологични заводи с висока добавена стойност в Северозапада", заяви

...
"Откриваме най-високотехнологични заводи с висока добавена стойност в Северозапада", заяви
Коментари Харесай

Борисов: Откриваме най-високотехнологични заводи в Северозапада

"Откриваме най-високотехнологични фабрики с висока добавена стойност в Северозапада ", съобщи пред публицисти във Враца министър председателят Бойко Борисов. Той инспектира инфраструктурни планове в града.

Премиерът беше на инспекция в завода на немската компания "МД Електроник ", там означи, че единствено преди година на мястото е имало тресавище.

"Немски бижута. Тук се създава електрониката, която движи колите. Съжаляваме доста за „ Фолксваген “, добави министър-председателят.

Борисов посочи значимостта на построяването на пътя Ботевград-Мездра.

Той разяснява и новите социално-икономически ограничения на държавното управление, като уточни, че България е втора в Европа по най-нисък бюджетен недостиг, а дали ще се тегли заем, ще се реши след разбор на стойностите за второто тримесечие на годината.

Преди това министър председателят инспектира спортната зала във Враца. Той бе съпроводен от кмета на града Калин Каменов и министъра на районното развиване Петя Аврамова.
Врачанският градоначалник изясни, че се възнамерява градът да образува и собствен личен женски професионален волейболен тим.

Каменов показа пред Борисов, че преди години положението на залата е било толкоз неприятно, че се е налагало спортистите да се преобличат пред публиката.

В града се построяват няколко футболни стадиони. Тази година футболният клуб "Ботев " (Враца) навършва 100-годишен празник, а по този мотив ще бъде ремонтиран и стадионът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР