Откритото в сметището край хасковското село Гарваново мъртво бебе е

...
Откритото в сметището край хасковското село Гарваново мъртво бебе е
Коментари Харесай

Криминалисти повдигнаха завесата за случая с мъртвото бебе от сметището край Гарваново

Откритото в сметището край хасковското село Гарваново мъртво бебе е без забележими външни пострадвания. Това оповестява Дарик, базирайки се на криминалисти, написа Блиц.

``
реклама

Сигналът в полицията е подаден от служащите в депото. Сортировачите на боклука се натъкват на трупчето на бебето в понеделник следобяд и незабавно оповестяват на полицията. Все още обаче няма резултати от аутопсията и това затруднява проверяващите да изградят версиите за случилото се. Говорителят на полицията в Хасково Нина Николова заяви: " От първичния оглед на правосъдния доктор знаем, че става въпрос за добре износено момченце ".
 
На сметището край Гарваново отпадък предават три общини и до намирането на детето са осъществени общо 26 курса. Предполага се, че детето е било изхвърлено в резервоар.

" Криминалистите се пробват да съберат графиците на сметищните коли, с цел да локализират региона, откъдето би могло да е пренесено детенцето. В тази връзка призоваваме и жителите, които имат каквито и да е информация по случая, даже и нищожна, даже и такава, която не им вдъхва доверие, че би могла да ни свърши работа, въпреки всичко да алармират в най-близкото полицейско ръководство при обезпечена анонимност ", прикани Николова.
 
Николай от 2 години работи като водач на сметоизвозващ камион: " Ние не гледаме вътре какво има ". По думите му е животинско да си изхвърлиш детето.
 
Близки до следствието споделиха, че гибелта на бебето е настъпила преди три или четири дни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР