Откритото в сметището край хасковското село Гарваново мъртво бебе е

...
Откритото в сметището край хасковското село Гарваново мъртво бебе е
Коментари Харесай

Няма външни наранявания по трупа на изхвърленото бебе на сметище до Хасково

Откритото в сметището край хасковското село Гарваново мъртво бебе е без забележими външни пострадвания, оповестяват криминалисти, представени от Дарик.

Сигналът в полицията е подаден от служащите в депото. Сортировачите на боклука се натъкват на трупчето на бебето в понеделник следобяд и незабавно оповестяват на полицията. Все още обаче няма резултати от аутопсията и това затруднява проверяващите да изградят версиите за случилото се.

"От първичния оглед на правосъдния доктор знаем, че става въпрос за добре износено момченце ", оповестява представителят на полицията в Хасково Нина Николова.

На сметището край Гарваново отпадък предават три общини и до намирането на детето са осъществени общо 26 курса. Предполага се, че детето е било изхвърлено в резервоар.

"Криминалистите се пробват да съберат графиците на сметищните коли, с цел да локализират региона, откъдето би могло да е пренесено детенцето. В тази връзка призоваваме и жителите, които имат каквито и да е информация по случая, даже и нищожна, даже и такава, която не им вдъхва доверие, че би могла да ни свърши работа, въпреки всичко да алармират в най-близкото полицейско ръководство при обезпечена анонимност ", прикани Николова.

Близки до следствието разкриват, че гибелта на бебето е настъпила преди три или четири дни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР