откритият разчленен труп във Варна. Според криминалисти обезформеното тяло на

...
откритият разчленен труп във Варна. Според криминалисти обезформеното тяло на
Коментари Харесай

Разбра се кой е варненецът, открит на парчета от случаен минувач

 откритият разчленен мъртвец във Варна. Според криминалисти обезформеното тяло на жертвата било разчленено на друго място, след което е било изхвърлено, оповестява БЛИЦ.

Мъжът живеел в жилището на майка си в морския град, само че през летните месеци водел бездомнически метод на живот.

Преди известно време той липсващ, само че околните му помислили, че той още веднъж се скита из града. Никой не знаел къде се намира, до момента в който инцидентен минувач се натъкнал на разчленения мъртвец. 

Веднага на мястото " почерняло " от униформени. Според криминалисти обезформеното тяло на жертвата било разчленено на друго място, след което е било изхвърлено. Интересното в тази ситуация е, че на отрязаната ръка имало характерна татуировка, а на главата белег, по които елементарно би могло да се разгадае самоличността на убития.  Предполага се, че тялото било насечено с секира. 

От локалната полиция незабавно се заели със случая, само че отхвърлиха всевъзможни детайлности, с цел да не се попречи на следствието. Обясниха единствено, че работят по няколко версии.  От прокуратурата пък оповестиха, че скоро ще излязат с обстойно изказване по случая.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР