Открития пазар „Асеневци“ в Асеновград продължава работа, информират от полицията.

...
Открития пазар „Асеневци“ в Асеновград продължава работа, информират от полицията.
Коментари Харесай

Екшън мерки в Асеновград заради коронавируса, затвориха циганския пазар в Столипиново СНИМКИ

Открития пазар „ Асеневци “ в Асеновград продължава работа, осведомят от полицията. Със заповед на кмета е въведено ограничаване за приходящите търговци в пазарния ден - четвъртък.

През миналото денонощие в районното ръководство са постъпили 8 сигнала за лица, завърнали се от чужбина, с оглед надзор за спазването на карантината. Ден по-рано сигналите са били 12.

Постъпили са два сигнала за далавера, обвързвана със повишени цени на медикаменти и защитни маски. Сигналите са тествани, само че не са били доказани, което демонстрира че са били неточно подадени.


21-годишно момиче, което се е върнало от Испания на 15 март, е трябвало да съблюдава карантина, като стои в дома си в Асеновград, само че е нарушило възбраната. След взети ограничения с полицейско предписание младата дамата е предизвестена да не напуща дома си.


За сметка на тържището в Асеновград обаче, пловдивската полиция съумя да се пребори и затвори пазара в Столипиново и комерсиалния център, където обичайно се събират огромни групи роми.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР