Откритието на Х фактор“ Михаела Филева се оказа най-голямата мъжемелачка

...
Откритието на Х фактор“ Михаела Филева се оказа най-голямата мъжемелачка
Коментари Харесай

Михаела Филева най-голямата мъжемелачка в гилдията

Откритието на " Х фактор “ Михаела Филева се оказа най-голямата мъжемелачка в гилдията.

Добре осведомени източници разкриват пред " Галерия “, че усмихнатата и привидно скромна певица сменяла мъжете като носни кърпички и мъчно оставала вярна на половинките си. Всъщност точно поради непрекъснатите й изневери бившето й гадже Павел я зарязал. Филева непрекъснато му кръшкала с който й падне, включително и с негови приятели. Неслучайно певицата няма съществени връзки и избира като пчеличка да каца от цвят на цвят. Поведението й извънредно доста дразнело нейните сътрудници, и то не толкоз поради половия й вкус, колкото поради последвалите облаги. " Да не мислите, че е стигнала толкоз надалеч единствено с гласа си?! “, загатват в музикалните среди.

Неотдавна за сходна секс конспирация загатна и Ангел Ковачев от някогашния дует Ангел и Моисей: " Артист се става с доста работа, време и неизменност. Не като се ч*каш по хотелите в Банско. Ей, Х факторът не е сред краката, а в сърцето и главата! За пеене ти е устата “, гласеше ядосан пост на Ангел във Facebook преди няколко години. Той по този начин и не разкри имена, само че в гилдията най-спряганото е точно това на Мишето.

Източници на изданието пък описват по какъв начин постоянно я засичат в компанията на разнообразни мъже в известно столично заведение. " Всяка вечер ги сменя. Много постоянно флиртува с двама по едно и също време, след това се хвърля на врата на трети и най-после си потегля с четвърти! Професионална мъжемелачка е! “, шокирани са очевидци.  Добавят още, че след Павел е имала няколко къси връзки и леглото й в никакъв случай не оставало празно, въпреки че сега се води, че певицата е без гадже.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР