Открити са телата на четиримата български граждани, които загинаха при

...
Открити са телата на четиримата български граждани, които загинаха при
Коментари Харесай

Откриха телата на загиналите българи и останките от самолета в Северна Македония

Открити са телата на четиримата български жители, които починаха при самолетна злополука в Северна Македония. Жертвите са семейство - предприемач, брачната половинка му и двете им дъщери. Това заяви в Министерския съвет вътрешният министър Младен Маринов.

Още при започване на днешното държавно съвещание министър председателят Бойко Борисов съобщи, че от нощес е в непрекъсната телефонна връзка с македонския си сътрудник Зоран Заев, с цел да следи по какъв начин се развива избавителната интервенция. Вътрешният министър Младен Маринов разгласи, че по телефона неговият македонски сътрудник му е съобщил, че избавителните екипи са съумели да доближат непристъпния регион, където се е разрушил самолетът. Потвърдено е, че в машината е имало четирима български жители. Младен Маринов обаче за в този момент отхвърли да оповести тяхната идентичност.
Бойко Борисов - министър-председател: " Говорих с премиера Заев, от нощес сме в връзка. Нашият хеликоптер е подготвен от нощес.  Известна е самоличността на починалите край Скопие българи Известна е самоличността на починалите край Скопие българи
49-годишен предприемач, занимаващ се с преправка на боклуци, брачната половинка му - столичен юрист и двете им дъщери са починалите в самолетната злополука...
Младен Маринов, министър на вътрешните работи: Колегите от Северна Македония са съумели да стигнат до местото на злополуката. В момента там на място са открити 4 тела. Потвърди се информацията, че след злополуката няма оживели. Телата са превозени в тяхната правосъдна медицина за съответната аутопсия и експертиза и едвам по-късно ще можем да потвърдим самоличността на починалите. В момента не могат да се създадат съответни изводи за аргументите. Нека да изчакаме специалистите на място да се произнесат - знаете тези произшествия са комплицирани за следствие.
Дали самолетът " Чесна " е бил механически изправен - това ще кажат специалистите от Министерството на превоза. Самият министър Росен Желязков следи от доста близо тематиката, увери вътрешният министър Младен Маринов.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР