Открити са родителите на двете деца, които бяха заснети на

...
Открити са родителите на двете деца, които бяха заснети на
Коментари Харесай

Откриха родителите на изрисуваните със свастики деца! София ще бъде под полицейска блокада следващите няколко дни!

Открити са родителите на двете деца, които бяха снимани на Националния стадион с изрисувани по телата нацистки свастики, заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

Той добави, че по случая са взети нужните ограничения. Министерство на вътрешните работи приканва за самообладание жителите на София, защото в идващите няколко дни столицата ще бъде под полицейска обсада.

Във връзка с двете деца, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов посочи, че полицията работи дружно с Държавната организация за протекция на детето. Той обаче не посочи, дали родителите на двете момчета ще претърпят наказания и какви ще бъдат те.

Главният секретар посочи още, че съществени ограничения за сигурност ще бъдат взети на следващия ден по отношение на следващото дерби сред “Левски” и ЦСКА. Младен Маринов сподели, че шествие на агитките в центъра на София няма да бъдат допускани като при положение на потребност полицията ще употребява даже и мощ. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи прикани и хората, и жителите на столицата да бъдат търпеливи във връзка със сериозните ограничения за сигурност, които ще бъдат взети още тази седмица поради срещата, която следва на върха ЕС-Западни Балкани, отбелязва БНР.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР