Открити са амфетамини в кръвта на Георги Семерджиев, обвинен за

...
Открити са амфетамини в кръвта на Георги Семерджиев, обвинен за
Коментари Харесай

Открити са амфетамини в кръвта на Георги Семерджиев

Открити са амфетамини в кръвта на Георги Семерджиев, упрекнат за в столицата, при която починаха Христина Дилева (26) и Хариет Стефанович (21), съгласно неофициална информация на Свободна Европа.

В момента против него има повдигнати обвинявания за причиняване на гибелта на Христина Дилева (26) и Хариет Стефанович (21) по несъобразителност, за шофиране без годна брошура, както и за това, че е избягал от мястото на произшествието.

Това, че на 5 юли е карал след използването на опиати ще се счита за утежняващо виновността събитие.

В четвъртък дефинитивно в ареста, откакто съдиите взеха решение, че има задоволително доказателства, които обосновават догатката, че точно Семерджиев е предизвикал злополуката.

Той беше хванат на сутринта след злополуката в апартамент в квартал Лозенец в София. Впоследствие му е взета кръвна проба за опиати и алкохол, само че резултатите от теста досега не бяха оповестявани обществено от управляващите.

Семерджиев е престъпно проявен, с отнета шофьорска брошура от над 10 години и е глобен десетки пъти за разнообразни нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.

По-малко от месец преди злополуката, на 10 юни, Семерджиев е спрян от КАТ и е открито, че кара без брошура. Направен му е тест за опиати, който е посочил, че е употребявал амфетамини. В четвъртък му беше повдигнато обвиняване и за шофиране след приложимост на опиати на 10 юни.

Прокуратурата го проверява и за кражба на гориво от бензиностанция в Ихтиман на 3 юли, както и че е карал автомобил с подправени регистрационни номера.

Георги Семерджиев е някогашен футболист. Обвинен е за това, че на 5 юли е минал с "Ауди Q7 " на алено на кръстовището на булевардите "Черни връх " и "Арсеналски " в София със скорост от близо 200 км в час по данни на полицията. При навлизането в кръстовището той удря таксиметрова кола и се блъска в асансьора на близката метростанция. От мощния удар колата се разцепва на две. Едната ѝ половина удря смъртоносно дамите, които по същото време са били на тротоара.

Той и твърди, че е бил похитен по-рано денем.

Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 година до 2004 година излъчва излъчвания на български език. От началото на 2019 година Свободна Европа е възобновена като цифрова платформа за даване на мултимедийно наличие на български език.
Фейсбук конгрес Най-ново видео  Защо България яде самун от фураж  please wait

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР