Откритата преди 4 години нова спортна зала в Русе премина

...
Откритата преди 4 години нова спортна зала в Русе премина
Коментари Харесай

За пореден път смениха името на спортната зала в Русе

Откритата преди 4 години нова спортна зала в Русе мина през следващия „ възродителен “ развой, откакто изпълнителният шеф на „ Арена Русе “ АД Любомир Христов и изпълнителният шеф на „ ОЗК Застраховане ” Александър Личев подписаха спонсорски контракт, с който застрахователната компания дава името си на „ Арена Русе ” и тя към този момент се споделя „ ОЗК Арена Русе “. Документът бе подписан в наличието на министъра на младежта и спорта Красен Кралев.
Контрактът е за 3 години, като компанията ще подкрепя издръжката на оборудването със 180 000 лева годишно. Освен това залата ще заплаща с 30% по-малко за отопление, защото „ ОЗК Застраховане ” е притежател на Топлоелектрическа централа - Русе.
„ ОЗК Застраховане ” е определена за общоприет спонсор след среща сред трите огромни застрахователи в България – „ ОЗК Застраховане ”, „ Булстрад ” и „ Лев Инс ”.
Предишният спонсор на спортното оборудване „ Монбат ” е предоставял финансиране от 80 000 лева годишно. „ Монбат ” също остава рекламодател на залата, като сумата, която ще дава е на стойност 36 000 лева
Спортната зала в Русе е една от най-модерните и функционално насочени уреди в България за провеждането на интернационалните, национални и районни спортни и развлекателни събития. Капацитетът на залата е 5000 души, като към нея има и 1100 паркоместа. Функционалността на Арената дава опция за поддържане на динамичен и добре усъвършенстван календар от разнородни събития.
„ ОЗК Застраховане ” има осъществено сходно партньорство с Община Бургас, където подкрепя поддръжката на „ Парк Арена ОЗК ” Бургас, който се трансформира в обичано място и средище за жителите и гостите на морския град, които обичат спорта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР