Откритата мъртва жена в София е убита от ревност. Тя

...
Откритата мъртва жена в София е убита от ревност. Тя
Коментари Харесай

Откритата мъртва жена в София е убита от ревност

Откритата мъртва жена в София е убита от ревнивост. Тя е била удушена от приятеля си Васил.  Убийството й не е било планувано авансово.

Жертвата се споделя Калина. Спешните медици споделят, че е убита по изключително нечовечен метод. Имала е голям брой данни, насилвана е и е душена. Задържаният за убийството е нейният другар Васил. Двамата са живеели дружно от към 4 месеца. Съседите обаче не са чували да се карали между тях. Не е имало и предходни сигнали за домашно принуждение.

Задържаният твърдял пред полицията, че не помни нищо. Пил е успокоителни, след което направил опит да се самоубие с въздушна пушка, само че има единствено драскотина. В момента той е в „ Пирогов ” в устойчиво положение. След като умъртвил приятелката си, 23-годишният мъж написал известие на татко си, че се е скарал с нея, тя паднала и посиняла. Написал му и, че има намерение да се самоубие. Бащата подава сигнал на 112. Все още се обясняват претекстовете за закононарушението. Калина е била счетоводител, а Васил – готвач. Двамата са били сноубордисти.

Жената беше открита в апартамент с голям брой следи от принуждение, в това число и от душене. До нея е бил и приятелят й, който се опитал да се самоубие. 

От полицията допускат, че убийството е станало след скандал сред двамата. По първични данни 25-годишната жена и 23-годишният мъж живеели на фамилни начала, само че околните им не знаели да имат проблеми.   
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР