Открита е процедура за възлагане на концесия за морски плаж

...
Открита е процедура за възлагане на концесия за морски плаж
Коментари Харесай

Търсят се стопани за два варненски плажа

Открита е процедура за възлагане на концесия за морски плаж " Буните ", община Варна. С нея се цели обезопасяване на морския плаж и даване на услуги от публичен интерес за периода на концесията.

Размерът на минималното годишно концесионно заплащане е 26 799,40 лв. без Данък добавена стойност. Той е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове - обекти на концесия, по реда на член 8, алинея 2 и 3 от Закона за устройството на Черноморското крайбрежие.

С актуалното решение се цели да се обезпечи морски плаж " Буните ", община Варнасъс наложителните действия по ЗУЧК - обезпечаване на водното избавяне, застраховане на прилежащата акватория, здравното и здравното обслужване и санитарно-хигиенното поддържане на морския плаж и даване на услуги от публичен интерес.

Открита е процедура и за възлагане на концесия за морски плаж " Панорама - север ", община Варна.

Размерът на минималното годишно концесионно заплащане е 9 413,98 лв. без Данък добавена стойност. Той е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове - обекти на концесия, по реда на член 8, алинея 2 и 3 от Закона за устройството на Черноморското крайбрежие.

С актуалното решение се цели да се обезпечи морски плаж " Панорама - север ", община Варна със наложителните действия по ЗУЧК - обезпечаване на водното избавяне, застраховане на прилежащата акватория, здравното и здравното обслужваме и санитарно-хигиенното поддържане на морския плаж и даване на услуги от публичен интерес.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР