Открит е нерегламентиран кран за точене на етилов алкохол в

...
Открит е нерегламентиран кран за точене на етилов алкохол в
Коментари Харесай

Агенция „Митници“ откри таен кран за точене на етилов алкохол в склад в Карнобат

Открит е нерегламентиран кран за точене на етилов алкохол в склад край Карнобат . Това заяви зам.-директорът на организация „ Митници “ Юлиян Мирков.
 
От него може да се източва етилов алкохол, без това да бъде следено с измервателни средства .


 
Засега не е ясно нито какво количество недеклариран алкохол е минало през този кран, нито по кое време е подложен.
 
Алкохолът е кадърен за приложимост , съобщи Мирков, а дебитът на тръбата зависи от това какъв брой е отворен кранът.
 
Щетите за бюджета могат да са огромни, тъй като за 100 л етилов алкохол се дължи 1000 лева данък.-->

 
От организация „ Митници “ упорстват складовете да останат затворени , макар митингите на работещите, с цел да се запазят доказателствата за нарушаванията, а наказването може да бъде и лишаване на лиценза.
 
Дадена е възможнос т гроздовата годишна продукция да се приема и съхранява, с цел да не бъде унищожена, посочи Юлиян Мирков.

 
„ Агенция " Митници " е дала позволение да се внесе гроздовата годишна продукция в данъчния склад за предпазване, с цел да не се похаби като качество, също по този начин никой не е споделил, че чиновниците на комбината не могат да вървят на работа, само има безапелационна възбрана да се извежда подготвена продукция “, декларирал Мирков.
 
Служителите от " Винпром Карнобат " на предприемача Миню Стайков, арестуван в ареста поради обвинявания в данъчни закононарушения и пране на пари, излязоха през днешния ден за трети ден на митинг с искане да бъдат върнати на работните им места. Протестиращи носеха плакати " Ние не сме нарушители ". Те споделиха, че са обречени на апетит, а затварянето на фабриките в селата Церковски и Венец е безпричинно.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР