Откриха тялото на едното дете край вълнолома във Варна. Две

...
Откриха тялото на едното дете край вълнолома във Варна. Две
Коментари Харесай

Откриха тялото на едното издирвано дете край Морската гара във Варна

Откриха тялото на едното дете край вълнолома във Варна. Две момчета паднаха през вчерашния ден от вълнолома във Варна, пометени от мощна вълна, съобщи Нова тв.

Рано тази заран водолази са се присъединили в издирвателните дейности на двете деца, паднали в морето в региона на варненската Морска гара. Сформираният на място щаб продължава да провежда силите и средствата, участващи в интервенцията, оповестиха от ОДМВР-Варна.

Цяла нощта спасители от бранш Специализирани оперативни действия осветяваха мястото и обхождаха региона. В издирвателните дейности вземат участие чиновници и техника от Министерство на вътрешните работи, Морска администрация и Военноморските сили. По случая се води досъдебно произвеждане, в границите на следствието се обяснява цялата фактическа обсттановка.

Директорът на "Морска администрация " Валентин Енчев заяви, че търсенето е почнало към 5.50 часа тази заран, като в началото е изработен обход с катери, а в този момент към този момент са се присъединили и водолази.

Сигналът за случая бе подаден към 17.40 ч. точно на празника на града. Шест деца са били на вълнолома - доста покрай тетраподите, когато вълна повлича две от тях. Те са на 13 и 14 години. Момчетата изчезват под тетраподите пред ужасените погледи на очевидците.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР