Откриха труп в река Чая. Сигналът за тяло на мъж

...
Откриха труп в река Чая. Сигналът за тяло на мъж
Коментари Харесай

Мъж е открит мъртъв в реката в Асеновград

Откриха мъртвец в река Чая. Сигналът за тяло на мъж в безпомощно положение, легнал в коритото на водоема при моста край Общинския пазар, е подаден на Спешен телефон 112 през днешния ден към 12:30 ч. На мястото на случая незабавно са изпратени екипи на Спешна помощ, пожарна и полиция. При идването си медиците единствено са установили гибелта на мъжа, а органите на реда са открили, че той е на 54 година

Към момента тече оглед и се обясняват аргументите. Засега не излиза наяве дали е самоубийство, или мъжът е бутнат от някого. От полицията показаха, че на този стадий не може да се приказва, че асеновградчанинът е скочил от моста и приканиха очевидците на случая да се извърнат към районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в града, с цел да оказват помощ със сведения при следствието.

Присъстващи на мястото жители описаха пред actualno.com, че са виждали тъкмо този мъж да се разхожда рисково по парапета и са му помагали да слезе. Засичан е да се качва и по други парапетни плоскости на разнообразни обекти. Твърденията на асеновградчани са, че въпросният човек е имал душевен отклонения.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР