Откриха тефтерче на мястото, където беше намерен началникът на КАТ-КазанлъкРазследващите

...
Откриха тефтерче на мястото, където беше намерен началникът на КАТ-КазанлъкРазследващите
Коментари Харесай

Откриха тефтерче на мястото, където беше намерен началникът на КАТ-Казанлък

Откриха тефтерче на мястото, където беше открит началникът на КАТ-Казанлък
Разследващите откриха тефтерче на мястото, където през вчерашния ден беше открито тялото на 44-годишния шеф на КАТ в Казанлък Тодор Николов, заяви районният прокурор на Казанлък Таня Димитрова, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

Автомобилът, в който е открит Николов, е бил заключен, а на към 40 метра от мястото бяха открити пари и оръжие.

„ Бе открито и едно тефтерче покрай изхвърлената парична сума. Тепърва ще се проучва наличието му. Към сегашния миг не са постъпвали доказателства за корупционни практики в „ Пътна полиция ”, само че ще се работи и по тази версия ”, добави Таня Димитрова.

Полиция и прокуратура търсят два от телефонните апарати на Николов. Предстои и оглед в дома му в Бузовград, както и евентуално още един оглед на местопроизшествието.

БГНЕС напомня, че търсеният повече от 50 часа шеф на пътната полиция в Казанлък Тодор Николов беше открит мъртъв. Той е умрял от прострелване в слепоочието с огнестрелно оръжие.

44-годишният полицейски началник бе открит след търсене в персоналния си лек автомобил край казанлъшкото село Бузовград покрай язовир Копринка. Окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов съобщи, че Николов е поставил завършек на живота си със служебното си оръжие – револвер „ Макаров ”. Пистолетът е бил в ръката му. В автомобила е открита една единствена гилза.

Атанасов заяви, че наоколо до утайника на язовир Копринка са открити пачки с разнообразни по номинал банкноти – към 4-5, открити са муниции и кобур с револвер. Дали става въпрос за корупционно действие с опит за прикриване на следи, на този стадий не може да кажем. Тепърва ще се води следствие, сподели още Атанасов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР