Откриха останките и на второто момиче, жертва на убиеца от

...
Откриха останките и на второто момиче, жертва на убиеца от
Коментари Харесай

В Румъния намериха останки, вероятно на второ убито от жесток убиец момиче

Откриха останките и на второто момиче, жертва на килъра от град Каракал по доста нашумял случай в Румъния, съобщи БГНЕС, базирайки се на Агенция Франс Прес.
След големия скандал към гибелта на 15-годишната Александра Макесана, полицията продължаваше да търси друга госпожица - изчезналата Луиза, на 19 години.
Задържаният за убийството на Александра 65-годишен монтьор Георге Динка призна, че е умъртвил и другото момиче. Той показал на управляващите място в гората край Каракал, където са били открити тленни остатъци. Прокуратурата разгласи, че счита това за останките на Луиза, само че би трябвало да бъде изработен ДНК тест, с цел да бъде доказано.
Отвличането и гибелта на Александра докара до оставките на вътрешния министър и шефа на полицията, откакто стана ясно, че управляващите са работили излишно постепенно, а момичето е звъняло три пъти на телефона за незабавна помощ 112.
Малко по-късно беше уволнена и министъра на образованието. Тя подлага на критика по малкия екран дейностите на Александра, която се качила в колата на килъра на автостоп, като съобщи, че едно момиче на тази възраст би трябвало да знае, че не трябва да влиза в коли на непознати и загатна, че точно това е повода за гибелта на Александра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР