Откриха изгоряла колата, с която бе убита 22-годишна студентка от

...
Откриха изгоряла колата, с която бе убита 22-годишна студентка от
Коментари Харесай

Откриха изгорял автомобила от катастрофата със загиналата млада жена в Шумен

Откриха изгоряла колата, с която бе убита 22-годишна студентка от Шумен. Това стана през вчерашния ден, когато беше гледана и мярката за отклоняване на 18-годишния водач Жечко Кюркчиев, оповестява Българска национална телевизия.

Състав на Окръжния съд му наложи. В съда беше показано доказателство от лаборатория, че младежът не е използвал опиати. Полевият тест незабавно след злополуката обаче регистрира съществуване на амфетамини.

Луксозната кола е била оставена на полицейски паркинг в село Царев брод. Мястото е строго охранявано и достъпът до него става по специфичен ред и списък на лицата, които желаят да влязат там.

Коментар по случая направи и основният прокурор Иван Гешев:

Трудно ми е да опиша какво изпитвам сега. След толкоз години в правоохранителната система, с цел да оцелееш като човек, би трябвало да се научиш да се дистанцираш прочувствено и в персонален проект от съответния проблем. Но очевидно не съм съумял напълно. Бесен съм. Това е може би най -точното изложение.

И освен и главно за този случай. Сигурен съм, че прокуратурата ще направи всичко допустимо за обективно следствие и наказване на отговорните лица при проблема в Шумен.

От две години обясняваме, че имаме обществен проблем, обвързван с войната и жертвите по пътищата. Водещи сме в черната статистика в целия Европейски Съюз. Имаме оферти за по-тежки санкции и лишаване на МПС на дрогирани и пияни водачи. Повтарям към този момент за не знам кой път какво ще последва от това, че депутатите в предходното Народно събрание закриха Специализираната прокуратура и делата за проведена престъпност, корупция и тероризъм, ще се проверяват, следят и предават на съд на локално равнище в окръжните градове,
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР