Откриха голямо количество кокаин в складове на фирма в Бургас.

...
Откриха голямо количество кокаин в складове на фирма в Бургас.
Коментари Харесай

Откриха голямо количество кокаин в складове на фирма в Бургас

Откриха огромно количество кокаин в хранилища на компания в Бургас. Към момента са извадени над 80 кг опиат от 17 контейнера, оповестява Българска национална телевизия.

Фирмата, в чиито хранилища е открит кокаина, внася хранителни артикули.

Във връзка с разкритията, Апелативна прокуратура - Бургас ще организира брифинг по-късно през днешния ден с присъединяване на Георги Чинев - Административен началник на Окръжна прокуратура - Бургас и старши комисар Калоян Калоянов - Директор на ОД на МВР-Бургас.

Припомняме, че предходната седмица спецпрокуратурата разруши проведена незаконна група за разпространяване на опиати, работила в цялата страна. Към момента са арестувани под стража 7 лица, само че обвинени са общо 33 души.

Групата на Радо Ланеца е работила на територията на страната от към 4-5 години, като едвам от две години е почнало следствие.

Част от лицата са били известни на проверяващите от преди, в това число и когато техните физиономии бяха публикувани и на плакати от незнайни към момента хора.

Тогава плакатите бяха разлепени в центъра на столицата с надпис " Те тровят децата ви ". По-късно те се появиха и във Варна. /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР