Откриха близо 20 кг хероин за над 1 300 000

...
Откриха близо 20 кг хероин за над 1 300 000
Коментари Харесай

Новините на NOVA Крими Престъпления Задържаха хероин за 1,3 млн. лв. на ГККП „Капитан Андреево”

Откриха близо 20 кг хероин за над 1 300 000 лв. на ГККП „ Капитан Андреево ”. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Наркотичното вещество е открито в естествени кухини във вратите на автомобил с немска регистрация, ръководен от немски жител на 59 години.
Мъжът дошъл на граничния пункт вечерта на 19 август, на влизане от Турция. При щателна митническа инспекция, в една от задните порти на автомобила и под кората на вратата на багажника, са открити общо 38 пакета, обгърнати с бежово тиксо. Те съдържали бежово прахообразно вещество, което при полеви наркотест реагирало на хероин. На 24 август, като съпричастен към трафика е арестуван и 42-годишен турски жител.

На 59-годишния мъж му е наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “. В сряда Окръжната прокуратура-Хасково внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ и по отношение на 42- годишния. За горепосочените закононарушения се плануват санкции – отнемане от независимост от 15 до 20 години и санкция от 200 000 лева до 300 000 лв..

Преди към месец на взаимен брифинг управленията на ОДМВР-Хасково, Агенция „ Митници “ и Окръжната прокуратура регистрираха поредност от сполучливи акции, при които след откриване на наркотичното вещество на митническия пункт, се организират оперативни дейности, които водят до откриване на получателя на пратката.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР