Открай време в Царичина се разказва, че някъде там е

...
Открай време в Царичина се разказва, че някъде там е
Коментари Харесай

Мистерията Царичина и скелетът на двуполовото същество, дало началото на човешката раса

Открай време в Царичина се споделя, че някъде там е била лятната резиденция на Арон, наследник на комит Никола и шеф на Сердика. Някъде тук било закопано и неговото богатство. Пореден опит да бъде разкрита тайната на Царичина бе изработен в предаването “Ничия земя” по Нова тв.

Днес съвсем няма човек, който да не е чувал за Царичина и да не знае нещо за царичинската дупка. Но представете си, че годината е 1990-та и никой не знае нищо за това. До пролетта на 1992 година, когато българите научават от първата страница на вестник „ Нощен труд “, че военните правят секретна интервенция в центъра на софийското село Царичина, а заслугата е на журналиста Димитър Статков. Заповедите идват непосредствено от Генералния щаб.

Работата е почнала на 6 декември 1990 година и до тогава единствено локалните поданици са знаели нещо за нея. Или по-точно – нищо не са знаели.

Благодарение на журналиста Димитър Статков, обществото към този момент знае, че военни копаят и търсят нещо в Царичина. Военните – казано на техния диалект – „ набиват “ кафе и бисквити в Наркоопа на Райна, до момента в който извънземните контактуват с Ели Логинова. Съкровището на Аарон и Самуил към този момент не вълнува никого, напъните са ориентирани към фундаменталната цел – скелетът на първото двуполово създание, от което произлизат мъжете и дамите на Земята.

За опита към този момент знаят и в чужбина. Интересът на медиите зад граница е не по-малък от този на сътрудниците им у нас. Разпространяват се фотоси със светлини и странни сенки, наподобяващи галактически транспортен съд и други неидентифицирани летящи обекти. Огромният интерес и неналичието на публична информация ражда всевъзможни версии, клюки и несъмнено - измислени неистини за големия план. Някои се опасяват от мястото, други се срамят от неуспеха, а трети стартират да търсят конспирации поради прекъсването.

Какво стои зад мистериозните разкопки в търсене на богатство с извънземен генезис? Разкази на очевидци вижте във видеото.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР