Открай време използваме оставането вкъщи, за да наваксаме с гледането

...
Открай време използваме оставането вкъщи, за да наваксаме с гледането
Коментари Харесай

Сериалите, които да гледаме в HBO GO през април

Открай време използваме оставането у дома, с цел да наваксаме с гледането на филми и сериали, за които по принцип не ни остава време.
 HBO GO и новите филми, които да гледаме през април
Филмите, които да гледаме в HBO GO през април

От Куентин Тарантино до Хю Джакман

Заради изключителното състояние през последните седмици обаче, успяхме да отметнем много заглавия. Хубавото е, че новият месец идва и с нови сериали и сезони, които да гледаме.

Ето и кои сериали да гледаме в HBO GO през април, до момента в който сме вкъщи.

" Маите, Южна Калифорния "

В съвсем 100 епизода сериалът " Синове на анархията " (2008-2014 г.) ни срещна с Джакс Телър и неговият изпълнен с мотори и принуждение свят.
 Снимка 474007

Действието в " Маите, Южна Калифорния " пък се развива след времето на Телър, където преди малко излезлият от пандиза Есекиел Рейес е изпратен да живее в малко градче наоколо до границата с Мексико.

Рейес е надарен и желае да оправи живота си, само че насилието, с което се сблъсква, ще изкара от него тъмната му страна.

Първите два сезона на " Маите, Южна Калифорния " са в HBO GO от 1 април

" Какво вършим в сенките "

Винаги ни е блазнила концепцията за това да разберем по какъв начин живеят вампирите, за които има стотици филми и сериали.

" Какво вършим в сенките " ще ни даде тази опция, като проследим какво вършат трима съквартиранти през нощта, тъй като всяко хлапе знае, че вампирите спят денем.

И тези тримата са страшна компания. Нандор е войник и поробител от Османската империя, Ласло е бунтовник, само че от вампирите, които се контят, а Надя , несъмнено, е нежната част от вампирския колектив.

Тримата живеят в Стейтън Айлънд от 100 години и си гледат кефа, до момента в който злият им пълководец Афанас не им припомня каква тъкмо е задачата, с която са изпратени там.

" Какво вършим в сенките " е в HBO GO от 2 април

" Русалка "

От първите два сезона на сериала знаем, че легендите за русалки, обитавали крайбрежното градче Бристъл Коув, не са просто небивалица.

Русалките обаче не са тези благи и красиви създания каквито хората си ги показват. Да, те са си красиви, само че желаят непременно да си върнат територията, която хората са им лишили.

В третия сезон би трябвало да разберем какво ще се случи с русалката Рин, новороденото ѝ, Бен, Мади и компания откакто на хоризонта се задава още по-голямо зло.

" Русалка " е в HBO GO от 4 април

" Добрата борба "

Харесваме сериалите, които показват мощни дами, а когато те са юристи, е още по-добре и занимателно.

В първите три сезона на " Добрата борба " видяхме по какъв начин Даян Локхарт отвори нова адвокатска фирма от нищото откакто загуби всичките си спестявания. В безмилостния свят на юристите обаче няма място и за миг нехайство.

В новия четвърти сезон адвокатската фирма на Даян е изгубила най-големия и респективно най-ценения си клиент, което още веднъж я изправя на ръба на банкрута.

За избави адвокатската фирма, Даян Локхарт ще би трябвало да преглътне егото и достолепието си, което от време на време не е толкоз елементарно. Трябва да разбере и какво съставлява Memo 618 и за какво посредством него богатите хора ще бъдат облагодетелствани.

" Добрата борба " е HBO GO от 10 април

" Мисис Америка "

Първият сезон на сериала ще ни върне през 70-те години на предишния век, когато дамите в Америка са почнали да отстояват правата си.

И получават своето, само че дейностите на Филис Шлафли (Кейт Бланшет) всяват огромна доза ужас в обществото. Причината е, че точно жена се афишира срещу признатата корекция за равни права.

Шлафли счита, че дамите би трябвало да имат права, само че е срещу феминизма, който съгласно нея бива насаждан.

" Мисис Америка " е в HBO GO от 15 април

" Бягай "

Вики Джоунс и Фийби Уолър-Бридж за следващ път сплотяват старания, с цел да ни покажат, че са ужасно изобретателен екип.

Били (Донал Глийсън) и Руби (Мерит Уивър) са били гаджета в гимназията, само че не са се виждали от повече от 15 години. Това обаче се трансформира, когато Руби получава известие от Били, което гласи " бягай ".

Когато животът ти се прекатурва единствено с едно известие

Пълен филмов откъс на сериала " Бягай "

Още преди години двамата са се разбрали, че с тази думичка могат да задействат проект за бягство от живота, който са построили.

Руби се съгласява да зареже всичко, с цел да се впусне в премеждие със своята остаряла обич. Въпросът обаче е дали това не е неточност.

" Бягай " е в HBO GO от 13 април

" Убивайки Ийв "

След година очакване най-сетне ще можем да забележим третия сезон на един от обичаните ни сериали.

Виланел (Джоди Комър) е почнала нов живот в нов град откакто видяхме по какъв начин простреля Ийв (Сандра О). Тя се пробва да не помни предишното, като си мисли, че остарялата ѝ обич е мъртва.

Убиването на Ийв стартира по-рано

Първи филмов откъс на трети сезон на " Убивайки Ийв "

Всичко обаче се трансформира, когато Виланел схваща, че Ийв е жива. Видяното в филмовия откъс ни подухва чувството, че третият сезон ще бъде в духа на първия и двете ще се върнат в изходна позиция. Тази на котка и мишка.

" Убивайки Ийв " е в HBO GO от 13 април

" Ужаси в града на ангелите "

В трите сезона на Penny Dreadful (2014-2016 г.) видяхме, че необяснимото зло в действителност съществува и е плъзнало по улиците на Лондон. Години по-късно пък то ще прекоси океана.

Годината е 1938, а Лос Анджелис e разкъсван от политическо и обществено напрежение. Жителите на града пък ще бъдат стъписани и от ужасяващо ликвидиране, чийто причинител е незнаен.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Penny Dreadful on Showtime (@pennydreadful) на Авг 27, 2019 в 12:16 PDT

Със задачата да разкрият причинителя се заемат детективите Тиаго Вега и Люис Мичънър. В хода на следствието обаче двамата ще се натъкнат на доказателства, които ще преобърнат визиите и вярванията им.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Penny Dreadful on Showtime (@pennydreadful) на Мар 24, 2020 в 1:53 PDT

И надали ще имат нещо срещу да се срещнат и със самия демон, тъй като и да имат изборът не е в техните ръце. А олицетворението му е мистериозната Магда (Натали Дормър).

" Ужаси в града на ангелите " е в HBO GO от 27 април

През месец април в HBO GO ще гледаме и нови сезони на " Довери ми се " (1 април), " Несигурни " (13 април) и " Ние сме тук " (20 април).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР