Откраднат живот Разтърсващи новини за лекарите от Св. Анастасия“ Историята

...
Откраднат живот Разтърсващи новини за лекарите от Св. Анастасия“ Историята
Коментари Харесай

Разтърсващи новини за лекарите от Св. Анастасия“

Откраднат живот Разтърсващи вести за лекарите от „ Св. Анастасия “ Историята връща лекар Василев и Евгения към морската столица и спомените от детството му  Александра Грамова 18 ноември 2019, 16:31  Разтърсващи вести за лекарите от „ Св. Анастасия “ Източник: NOVA
азтърсващи събития и откровени диалози ще предизвикат лекарите в новите епизоди на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “. Доктор Карагьозов ще заяви вест, която вечно ще промени живота на Пепе, а сестра Райкова ще би трябвало да реши какъв брой скъпа е за нея връзката с лекар Василев. Събитие в болничното заведение, застрашаващи бъдещето на лекар Кръстева, ще стигнат до ушите на професор Цонев. Дали той ще се върне и ще поеме още веднъж папка пост или Катя ще се раздели със „ Св. Анастасия “ – следва да разберем в новите епизоди. Доктор Василев и лекар Генадиев ще възобновят диалог с Евгения за нейното лекуване и сериозната обстановка, в която едвам не загуби живота си.

Преди броени дни екипът на хитовия български сериал посети Варна, с цел да снимат подиуми от финалните епизоди на сезона. Сюжетната линия придвижва основните герои в родния им град, където доктор Василев и Евгения посещават някои от обичаните места от детството му с вярата положението на майка му да се усъвършенства. „ Мисля, че за феновете ще бъде забавно да следят няколко епизода, които се развиват отвън болничното заведение и локациите, с които са привикнали. Случва се нещо ново и доста вълнуващо “, показа Алек Алексиев. Режисьор на сцените в морската е столица е продуцентът на сериала – Евтим Милошев. „ При всички случаи ще има развръзка на осмия сезон. Зрителите ще видят един същински трагичен край – точно тук край морето, което дава една напълно друго чувство ", показа режисьорът.

Повече вести ще откриете на формалната страница на „ Откраднат живот “ във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Александра Грамова Откраднат живот
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР