Откраднат живот Нови отговорности и професионални сблъсъци в Откраднат живот“

...
Откраднат живот Нови отговорности и професионални сблъсъци в Откраднат живот“
Коментари Харесай

Нови отговорности и професионални сблъсъци в Откраднат живот“

Откраднат живот Нови отговорности и професионални конфликти в „ Откраднат живот “ Спешен случай сближава лекар Василев и сестра Райкова  Александра Грамова 11 ноември 2019, 16:30  Нови отговорности и професионални конфликти в „ Откраднат живот “ Източник: NOVA
хема в болничното заведение, нови стъпки в връзките и мемоари от предишното ще завладеят идните епизоди на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ тази седмица по NOVA. Чакъров още веднъж ще се опита да манипулира обстановката в болничното заведение и здравните пътеки. В центъра на спора ще попадне лекар Тасев, който ще би трябвало да вземе безапелационна позиция пред екипа на болничното заведение.

Доктор Табаков ще се съобщи публично като татко, а новата роля ще се окаже и ново предизвикателство в живота на самоуверения доктор. Сред първите, предложили помощта си, ще бъдат лекар Огнянова и лекар Грънчарова, които ще потърсят най-хубавото за бебето Диана.

Неочакван лекарски случай ще докара пацент на кон пред „ Св. Анастасия “. Ситуацията ще сближи Кая и лекар Василев, които ще открият нови черти в характерите си и допирни точки между тях. Доктор Огнянова и лекар Ковачев ще би трябвало да решат дали желаят да дадат втори късмет на връзката си или ще продължат в разнообразни направления. По време на обзор Мирослава ще разкрие част от предишното си пред лекар Петмезов, оставяйки изненада в гастроентеролога с приятелския си жест.

Ще поддържа ли лекар Тасев сътрудниците си? Какво решение ще подхващат лекар Огнянова и лекар Ковачев? – феновете ще научат в новите епизоди на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Александра Грамова Откраднат живот
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР