“Откраднат живот ме направи разпознаваема за хората. Сериалът не ми

...
“Откраднат живот ме направи разпознаваема за хората. Сериалът не ми
Коментари Харесай

Звезда от Откраднат живот: Обичам да крада!

“Откраднат живот ” ме направи разпознаваема за хората. Сериалът не ми оказа помощ за функциите в театъра, тъй като играя на сцена повече от пет години, само че в този момент хората към този момент не се чудят коя съм аз и ме свързват с ролята ми в поредицата ”, разкри Дария Симеонова пред Лора Крумова в “Събуди се ”.

" Аз съм от актрисите, които обичат да крадат. Възхищавам се от доста актриси. Така ми се случи, че започнах тези хора да ги срещам - я на сцената, я на снимачната площадка или другаде някъде. Например ужасно съм се възхищавала на - Мария Каварджикова, Ирини Жамбонас, Светлана Янчева, Жорета Николова. В Мария Каварджикова първото, което ме впечатли, е мощта, която има на сцена и в това време нейната игра с невероятна лекост. Не виждаш напрежението, което ѝ коства, а виждаш този мащаб,  а осъществяването ѝ е поднесено с финес и доброта.  Тя е необикновено откровена във всичко, което прави ”, показа актрисата.

" Аз съм малко ретро. Виждам какво се случва по света. Но съм от хората, които ценят същинското - живият контакт, не чата, докосването, сетивността, това, което хората предават в реаланта си връзка един към различен ", показа още Дария. 

/ПИК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР