„Откраднат живот“ е повратен момент в концепцитята за изграждане на

...
„Откраднат живот“ е повратен момент в концепцитята за изграждане на
Коментари Харесай

Евтим Милошев: „Откраднат живот“ е повратен момент за българските сериали

„ Откраднат живот “ е преломен миг в концепцитята за създаване на български сериали. Това е продукцията с максимален брой артисти в историята на българското кино и сериали, надхвърляща върха по брой часове.Това е и сериалът, който дава опция за развиване на нови лица и основава звезди “, описа Евтим Милошев, продуцент на хитовата здравна продукция по време на медийно събитие за старта на „ Откраднат живот: Критична точка “. 242 е общия брой на епизодите за 4-те минали и идния 5-ти сезон.

Наред с десетките емблематични артисти, отделението на МБАЛ „ Св. Кирил “ посрещна и над 1000 епизодика, които влизат в ролята на лекари и пациенти, а комплицираните медицински проблеми надвишават 300. Над 7 500 снимачни часа и 10 000 сценарни страници са в основата на хитовата здравна драма.

„ Да си доктор е голяма чест и голямо наслаждение. Преди да вляза в сериала присъствах на същинска интервенция и имах опция да проследя целия на практика развой “, добави Велислав Павлов, който ще влезе в обувките на коремния хирург доктор Марио Ковачев.

„ В болничното заведение ще се появи нова авторитетна фигура в лицето на героя на Васил Бинев. Този човек ще преначертае връзките и разпоредбите в болничното заведение “, описа Марта Вачкова, допълвайки, че сестра Жекова ще се оправя с нови тествания, само че е доста допустимо и принцът на бял кон да се завърне в новите епизоди.

„ Откраднат живот “ е един от нашите цели. Ние гледаме на него като знак на възраждането на интереса към българското кино “, приключи Антоний Мангов, програмен шеф на Нова Броудкастинг Груп. Сериалът ще бъде предаван от вторник до четвъртък в 20:00ч.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на “Откраднат живот” и на формалната страница на сериала във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР