„Откраднат живот“ е феномен за българските продукции, а „Анатомия на

...
„Откраднат живот“ е феномен за българските продукции, а „Анатомия на
Коментари Харесай

Евтим Милошев: „Анатомия на гнева“ е най-доброто, което сме правили досега

„ Откраднат живот “ е феномен за българските продукции, а „ Анатомия на гнева “ е най-хубавото, което сме правили до момента. Към актьорския каст ще се причислят Владо Пенев, Ани Пападопулу и Владо Карамазов, които ще основат една впечатляваща история дружно с обичаните звезди на сериала. Ритъмът, в който работим, е извънреден, по тази причина и взехме решение през днешния ден да ви срещнем с изключение на с актьорите и със сценаристите, които ще разкрият част от процеса “, показа Евтим Милошев след екслузивна прожекция за медии на първи епизод на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “.

„ За първи път си дадох сметка какъв брой е значимо продуцентите и малкия екран да основат среда, която креативен да даде опция на екипа да полети “, добави Владо Пенев, който ще влезе в ролята на новия шеф на МБАЛ „ Св. Кирил “.

„ Адмирации към екипа! Действително това ще бъде най-хубавият сезон досега. Сериалът е събитие в телевизионния ефир и филмовата промишленост у нас “, показа програмният шеф на NOVA – Антоний Мангов. Дългоочакваният старт на шести сезон ще бъде на 11 септември от 20:00ч., а първите фрагменти ще покажат какво се случва с доцент Банков е Берлин.

За повторно почитателите на най-успешния български медицински сериал първи ще имат опция да видят епизод на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ на огромен екран дружно с актьорите и екипа на продукцията. Всеки, който желае да бъде част от прожекцията за почитатели на 11 септември от 19:30ч. в Дом на киното, от на следващия ден ще може да закупи билет за специфичното събитие на касите на киното.

Не пропускайте старта на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ на 11 септември по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на “Откраднат живот” и на формалната страница на сериала във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР