Откраднаха пластиката от паметника на Пепа Николова от Централните софийски

...
Откраднаха пластиката от паметника на Пепа Николова от Централните софийски
Коментари Харесай

Крадци поругаха гроба на Пепа Николова


Откраднаха пластиката от паметника на Пепа Николова от Централните софийски гробища. Дъщеря й Александра Сърчаджиева сподели за БГНЕС, че ще пусне тъжба в администрацията на гробищния парк. За позорната преживелица, на която се е натъкнала, когато е отишла да уважи майка си и да почисти гробното място, тя заяви в персоналния си профил във Facebook. Актрисата даде обещание да се срещне с нас в идващите дни, защото сега снима във Варна.

„ Когато майка ми умря желаех да слага пластика, само че каменоделците тогава ми желаеха сред 6000 и 10 000 лв., а аз не съм щерка на Рокфелер. Случайно видях Георги Чапкънов в театъра и го помолих да откри човек, който да ми даде по-разумна цена, тъй като той познава доста статуи, които работят с камък, а и тъй като нямах опция да отделя такива средства. Все отново бях на 22 години тогава. Чапкънов самичък ми предложи да направи безплатно пластика за майка ми име попита дали може да я направи по този начин, както той вижда Пепа “, описа за БГНЕС Сърчаджиева.

Ето и текста на обявата, която дъщерята на Пепа Николова написа:

„ Бясна съм! Гневна съм! Изключително засегната! Днес отидох на гроба на майка ми! И видях ТОВА! Пластиката, която Георги Чапкънов направи за нея, когато тя умря е открадната! Изкъртена по най - възмутителен метод!!!! Това е поругаване! Гнусно е! И не мога да си показва какъв урод би трябвало да си, с цел да направиш ТОВА!!!!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР