Откраднаха песен на украинската певица Кристина Солови, наречена Тримай“. Тя

...
Откраднаха песен на украинската певица Кристина Солови, наречена Тримай“. Тя
Коментари Харесай

УНИАН: Жената на Дмитрий Песков открадна песен от украинска певица

Откраднаха ария на украинската певица Кристина Солови, наречена „ Тримай “. Тя беше цинично преведена на съветски и изпълнена по време на представянето на фигуристка в шоуто на брачната половинка на прессекретаря на Путин Дмитрий Песков- Татяна Навка, написа. Тя има империя от недвижими парцели на стойност над 10 милиона $.Песента беше изпълнена в шоуто „ Вечери във фермата “. Руската фигуристка Камила Валиева извърши композицията на украинката „ в облика на Одарка “.Солови към този момент отговори на циничната постъпка на руснаците: „ Получих доста оценки от вас във видеото на Навка. Това не е първата кражбана мои творби от рашисти. И ние не приказваме за кражба на една ария. Говорим за заграбване на културните завещание на украинците. Наясно съм, че няма да е елементарно да осъдим причинителите. Обръщам се към всички украинци, в това число и в чужбина, да ми оказват помощ да открия и разпознавам юридическите лица, забъркани в това „ шоу “. Украинската ария е оръжие. И това е казусът, когато би трябвало да се обединим, с цел да вземем нашето ”, акцентира певицата.

В шоуто имаше и безсрамен превод на песента „ Нич яка мисячна “, изпълнена от предателката на Украйна Ани Лорак.Нека отбележим, че брачната половинка на Песков Татяна Навка е родом от украинския Днепър. Самата тя интензивно поддържа съветската война против Украйна.Откраднаха и прочут украински сериал
Руснаците откраднаха украинския сериал „ Да хванеш Кайдаш “ – епизодите се появиха в съветски пиратски уеб сайтове. В същото време там бяха фотошопирани плакатите на сериала.Сериалът е преведен и на съветски.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР