Откраднаха голяма част от новата колекция на френската модна къща

...
Откраднаха голяма част от новата колекция на френската модна къща
Коментари Харесай

Откраднаха новата колекция на Balmain в навечерието на Седмицата на модата в Париж

Откраднаха огромна част от новата сбирка на френската фешън къща Balmain , която трябваше да бъде показана по време на Седмицата на модата в Париж по-късно този месец. Дрехите са били в камион, който е похитен, заяви основният дизайнер Оливие Рустейн.

Той описа, ч е крадците са заловили транспортното средство , в което е имало към 50 продукта от новата сбирка на Balmain. Дрехите са били транспортирани от парижкото летище към централата на марката във френската столица.

" Слава на Бог, водачът е незасегнат. Толкова доста хора работихме, с цел да сътворим тази сбирка - аз и целият ми екип. Сега запретваме ръкави, с цел да създадем всичко отначало . Това е толкоз неуважително ", показа Рустей в профила си в Инстаграм.

                 

Думи на поддръжка под поста Оливие получи от свои сътрудници, измежду които Донатела Версаче и Jacquemus .

Balmain би трябвало да показа своята пролетно-лятна сбирка за 2024 година н а 27 септември . По време на парижката фешън седмица ревюта ще има на марките от висок клас, в това число Louis Vuitton, Dior, Chanel и Hermes.

 Говорител на Balmain удостовери, че шоуто няма да бъде анулирано , като отхвърли да разяснява обира в очакване на следствие.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР