Отказът от задълженията на членове на кралското семейство ще се

...
Отказът от задълженията на членове на кралското семейство ще се
Коментари Харесай

Принц Хари не е много щастлив след отказа от кралските привилегии

Отказът от отговорностите на членове на кралското семейство ще се разяснява дълго време от медиите. Британският принц Хари е   изразил " огромна горест " поради метода, по който той и брачната половинка му Меган би трябвало да се откажат от кралските си трофеи, заяви Агенция Франс Прес.
" Причинява ми огромна горест, че стигнах до това ", сподели принц Хари в първите си мнения по отношение на историческата сделка. " Надеждата ни беше да продължим да служим на кралицата, на хората и на моите военни организации, само че без публично финансиране. За страдание, това не беше допустимо ", съобщи принцът.
Споразумението лишава Хари и Меган от публично финансиране и ще се наложи те да върнат 2,4 милиона паунда (3,1 милиона долара) от парите на данъкоплатците, изразходвани за реновирането на дома им Frogmore Cottage наоколо до замъка Уиндзор, съобщи БГНЕС.
Хари също беше заставен да се откаже от военните трофеи, с които беше награден, откакто служи два пъти в Афганистан с английската войска.
Принцът обаче сподели, че усеща " извънредно почитание " към кралица Елизабет II.
" За нас беше привилегия да ви служим и ние ще продължим да ви служим. ", съобщи той.
" Винаги ще изпитвам най-голямо почитание към баба ми, моя главнокомандващ. Невероятно признателен съм на нея и на останалото семейство за поддръжката, която оказаха на Меган и мен през последните няколко месеца. "
Двамата с Меган ще прекарат известно време в Канада, преди да решат дали да се реалокират в САЩ или друга страна.
„ Благодаря, че ми дадохте смелостта да направя тази последваща стъпка “, сподели принц Хари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР