Отказът от въвеждането на зелените сертификати би имал катастрофални последици,

...
Отказът от въвеждането на зелените сертификати би имал катастрофални последици,
Коментари Харесай

Радев: Още не можем да се възстановим от предишните локдауни

Отказът от въвеждането на зелените документи би имал пагубни последствия, разяснява в Пловдив президентът Румен Радев. Според него към този момент няма рационална опция.

„ Знам, че това поражда напрежение, само че другата опция е да затворим безусловно всичко. Последствията са в действителност пагубни. Още не можем да се възстановим от предходните локдауни “, съобщи президентът.

По думите му, най-големият проблем е, че в случай че в този момент има локдаун и по този начин се реши казусът с пика на заболеваемостта от COVID-19, след няколко месеца отново ще би трябвало да имаме локдаун.

Румен Радев приказва пред пловдивската здравна академична общественост по случай 1 ноември, Деня на националните будители.

Пред студентите по медицина в Пловдив Румен Радев даде обещание летящи коли за спешна помощ, съвременни центрове за оказване на първа помощ при инсулти и близо 400 софтуерно развити амбулатории в дребните обитаеми места. По думите му парите ще дойдат от Плана за възобновяване и резистентност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР