Отказът на президента Радев България да участва в инициативата за

...
Отказът на президента Радев България да участва в инициативата за
Коментари Харесай

Политическият плач на ПП и ДБ заради Радев е лицемерен

" Отказът на президента Радев България да взе участие в самодейността за взаимна доставка на снаряди за Украйна, не е изненада за никого. Още от първия си мандат той върви по граничната вадичка на евроатлантизма ", се споделя в публична позиция на Съюз на демократичните сили оповестена на.

" Тази несигурност не попречи на сегашните му гневни критици от „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ да го изберат за втори мандат, тъй като тогава играеха в един тим.

Гръмкият „ политически рев “ сега на тези две обединения и техните водачи, е повече от двуличен. Те си избраха Радев, без да се интересуват от показателния му отговор на въпроса: „ Чий е Крим? “, а в този момент се отхвърлят от този си избор, даже без да се извинят ", разясняват още от Съюз на демократичните сили.

" Служебното държавно управление на Радев ще извършва неговата воля, без значение от решенията, които взе 48 Народно заседание, за даване на военна помощ за Украйна. Това е явно за всеки жител на България. За да се съблюдават тези решения, е належащо ясно евроатлантическо болшинство в идващия парламент и постоянен кабинет на най-подготвената политическа групировка – ГЕРБ-СДС. Тези две условия са решаващи и за справяне с инфлацията, цените и другите належащи проблеми.

Бъдещето на страната зависи от равнището на политическа зрялост, която ще проявят всички виновни парламентарни сили в 49 Народно заседание ", завършвеа позицията на Съюз на демократичните сили.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР