Отказът на настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп да си

...
Отказът на настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп да си
Коментари Харесай

Байдън трябва да търси информация по заобиколни пътища

Отказът на сегашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп да си сътрудничи с новоизбрания държавен глава, принуди Джо Байдън да търси необикновени странични решения, с цел да се приготви за взимането на властта през януари, когато той ще се изправи пред още по-голяма заплаха за провокациите пред публичното здраве и националната сигурност.
След като му беше отхвърлен достъп до формалния брифинг на разследващите служби, който обичайно се дава на новоизбраните президенти, през вчерашния ден с специалисти от разузнаването, сигурността и дипломацията. Понастоящем никой от тях не работи за държавното управление, тъй че остава въпросът дали Байдън е наясно с настоящата информация за заплахите, пред които е изправена страната.
 Сблъсъци във Вашингтон сред последователи и съперници на Тръмп Сблъсъци във Вашингтон сред последователи и съперници на Тръмп
Часове откакто във Вашингтон десетки хиляди последователи на президента Доналд Тръмп демонстрираха поддръжката си за президента и проте...
Бъдещият вицепрезидент на Съединени американски щати Камала Харис участва на малко по-официален брифинг през вчерашния ден като член на комисията по разузнаване на Сената, само че все пак за заканите за страната, пред които ще се изправи Байдън.
В разгара на най-лошата пандемия от 100 години насам, администрацията на Доналд Тръмп блокира съдействието на Байдън с Кризисния щаб, заради което представители на новоизбрания президент възнамеряват да се срещнат тази седмица с фармацевтични компании.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР