Отказът да подкрепите изслушване на министрите и на председателя на

...
Отказът да подкрепите изслушване на министрите и на председателя на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова набеди Борисов за предателство с мигранти

Отказът да подкрепите чуване на министрите и на ръководителя на Външната комисия в Народното събрание, мълчанието, което от няколко дни царува във връзка връщането на мигранти единствено ускорява страховете на хората и чувството, че тук има нещо гнило. Ако нямаше нещо гнило – с лекост щяхте да ги поканите и да ги чуем. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, от парламентарната естрада.

" Тази преживелица има история. Когато сглобката разгласи, че е подписано съглашението в Австрия, скри от българското общество, че Съветът на Европейски Съюз е приел спомагателен протокол. Ние от Българска социалистическа партия извадихме този протокол и го показахме. Тогава сглобката ни упрекна в неистина, операция и всяване на страхове. В този спомагателен протокол написа, че се задължаваме да приемем безграничен брой афганистанци и сирийци, да дадем отговор в 3-дневен период, да се одобряват в 30-дневен период. Тогава скрихте и мълчахте ", акцентира тя.

Нинова е безапелационна: " С това решение, с това съглашение и с този спомагателен протокол вие признахте, че България е втора употреба страна в Европейски Съюз, че не е равнопоставен член на Европейски Съюз и че българските жители са втора употреба европейски жители. Това е антиевропейско държание ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР