Отказана беше и статистика за броя на автомобилите с комбинация

...
Отказана беше и статистика за броя на автомобилите с комбинация
Коментари Харесай

Обраха Точките! Няма Да Повярвате Кой Шпори Белия Мерцедес С Шестте Хикса!

Отказана беше и статистика за броя на колите с композиция от букви или име, защото се водили в общ указател с цифровите номера. Репортерско изследване откри, че лекият автомобил е благосъстоятелност на компания „ Анвели груп ” ООД със съдружници Димитрина Великова и французина Един Антоан Обри.

Адресната регистрация на сдружението им, основано преди 4 години с капитал от 9 лева, е на ул. „ Стоимен Календерски ” №18 в Благоевград. На същия адрес е записана и туристическата компания „ Анвели травъл “ ЕООД, като и на двете шеф е 37-годишният французин. В жилищната кооперация на този адрес в Благоевград живее майката на младата бизнесдама със брачна половинка си, който е служител на реда. Димитрина и Един живеят в София, а офисът на туристическата им компания е на ул. „ Кричим “ в влиятелния квартал „ Лозенец “.

Търсим за контакт някой от двамата на служебния телефон, само че оттова служителка изяснява общително, че сега не са там. Двамата са на меден месец, защото публично са семейство от няколко дни. Сватбата им е била предходната събота, като кумата е била другарка на булката, с която са съученички от Езиковата гимназия в Благоевград, а кумът е бил непосредствен на младоженеца. Димитрина Великова среща любовта на живота си, до момента в който учи „ Право “ във Франция. Сватбеният автомобил на младото семейство естествено е бил белият „ Мерцедес ” с 6-те хикса, за който всички приказват.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР