Отказалият се от футбола само преди няколко дни бивш нападател

...
Отказалият се от футбола само преди няколко дни бивш нападател
Коментари Харесай

Димитър Бербатов почна работа в славния Манчестър Юнайтед

Отказалият се от футбола единствено преди няколко дни някогашен нападател Димитър Бербатов е почнал работа в Манчестър Юнайтед. Българинът е станал част от скаутското звено на " алените дяволи ", оповестява изданието Sportslens.com. 

То се базира на информация персонално от мениджъра на някогашния футболист Емил Данчев. Не се разкрива по кое време тъкмо се е случило това предопределение, само че се оповестява, че той се занимава със скаутска активност за клуба " от известно време ". 

В последните дни се появи информация, че името на Бербатов може да се завърти измежду разновидностите за състезателен шеф на " Олд Трафорд ". Оказа се, че въпреки всичко няма пушек без огън и той е почнал работа в някогашния си клуб, въпреки и не като началник.

Бербо окачи дефинитивно бутонките на пирона на 19 септември, откакто година и половина не си откри нов клуб. За последно той носи екипа на индийския Керала Бластърс, само че си потегли от там на 4 март 2018 година Сега обаче към този момент има нова роля отвън терена.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР