Отказах предложение за работа в телевизия. Там са останали само

...
Отказах предложение за работа в телевизия. Там са останали само
Коментари Харесай

Искали да я правят отново тв водеща, но тя отказала

" Отказах предложение за работа в телевизия. Там са останали единствено закостенели и старомодни хора. Като цяло мисля, че мина времето на малкия екран, няма забавни излъчвания за гледане. Повечето умни хора се насочват към интернет, тъй като там има независимост. В малкия екран, с цел да пробиеш, все ще има кой да ти се спънка, все ще има кой да те спре и най-после остават комфортните ", разкри ексцентричната някогашна водеща на предаването " Скандално жълто ".

Вулева, която наред бе емблематично тв лице, завърши вечно с тв екрана и отиде да работи в Кипър. От няколко години насам водещата се хвали, че е управител на хотел и като подобен изкарва доста повече пари, в сравнение с някои БГ звезди могат да си мечтаят.

Вулева се скри от общественото пространство малко след скандалното си присъединяване във " ВИП брат " преди години. След това тя остана без всевъзможни пари и задължения и се наложи да емигрира, като даже заложи колата си. Това се наложи, защото Албена нямаше нито един скътан лев. Нямаше с какво да си купи самолетния билет даже, нито пък да има джобни по време на първите дни, до момента в който не получи заплатата си, описа по-късно самата тя.

Никой не е предполагал, че Вулева ще отиде да работи в чужбина, и то като рецепционист. Тя постоянно е гледала на себе си по-отвисоко, само че неналичието на пари кара хората да правят неща, които в никакъв случай не са подозирали, че ще вършат ", разясниха тогава в обществените мрежи нейни почитатели през годините.

" Мога да кажа на всички злобари, че в този момент съм доста по-щастлива. Няма я тази завист, с която бях обградена преди. Оставям малкия екран на хора, които няма по какъв различен метод да се осъществят ", безапелационна е Вулева. Ексводещата не приказва за персоналния си живот, само че по всичко проличава, че към момента е необвързана и няма мъж до нея, предава " България през днешния ден ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР