Отказ от реформи и отстъпление от предизборните обещания на коалиционните

...
Отказ от реформи и отстъпление от предизборните обещания на коалиционните
Коментари Харесай

РБ видя неизпълнение на предизборните обещания в първите 100 дни на кабинета

Отказ от промени и оттегляне от предизборните обещания на съдружните сътрудници. Така от Реформаторския блок правят оценка първите 100 дни на ръководството в позиция, изпратена до медиите.
Обществото не получи явен отговор правени ли са подмолни сделки сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия за взаимна работа. Вместо това през миналите месеци Народното събрание генерираше най-вече кавги към свалени имунитети и оттеглени законопроекти. Всички значими проблеми бяха изместени от дневния ред на Народното събрание и държавното управление от свадите към НДК, закупуването на самолети, изнудването за суджуци, пишат от Република България.
Притеснително е, че битката с корупцията се показва само в отлагателни дейности от страна на болшинството, правят оценка реформаторите. Доказателство за това е следващото евакуиране във времето на сериозните диспути по приемането на закона и публикуването му в последния ден на юли. Те се притесняват, че новият орган може да стане следващия раздут и нефункциониращ орган, върху който няма публичен надзор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР