Откъснати екстеншъни и раздърпани сутиени – типичен бой по женски

...
Откъснати екстеншъни и раздърпани сутиени – типичен бой по женски
Коментари Харесай

Анелия и Моника Валериева се сбили в тоалетна на заведение

 Откъснати екстеншъни и раздърпани сутиени – характерен пердах по женски се разразил в столично заведение преди пандемията, а основните настоящи лица са фолк певицата Анелия и Моника Валериева.

Ябълката на раздора също не е инцидентен. Става въпрос за сина на някогашната министърка на екологията Долорес Арсенова. Един от най-желаните ергени Калоян Арсенов е станал причина за лютата женска кавга, която обратно на упованията била предизвикана от Анелия.

Певицата налетяла на пердах на Моника в тоалетната на столичното заведение, откакто схванала, че Валериева е имала къса спекулация с възлюбения й. Припомняме, че Анелия имаше сериозна връзка с Калоян Арсенов. Снимките на двамата влюбени бяха в светските медии, до момента в който изненадващо не се разделиха. Според слуховете тогава властната му майка го заставила да постави завършек на връзката.

Оказва се обаче, Долорес Арсенова е нямала пръст в края на любовната история. Калоян Арсенов кръшнал на Анелия с известната Валериева, а " доброжелатели " докладвали на фолкаджийката за изневярата. Секс аферата на Моника и младия паралия се разиграла през 2014 година, разкрива " Уикенд “.

В следствие името му бе свързвано с още редица бръмчалки като плеймейтката Елена Кучкова, Златка Райкова и други.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР